facebook-viral-poster.jpg

Autisme Poster gratis download

Eind 2016 ging via Facebook de autisme poster viral. Hij is gezien door 1.196.481 personen en 17.000 keer gedeeld. Hier ben ik ontzettend blij mee en trots op! Ik heb van veel mensen de vraag gekregen of ze de autisme poster mogen gebruiken om op te hangen op scholen, thuis of in instellingen. Uiteraard mag dit, maar aangezien de kwaliteit van het Facebook plaatje niet heel erg goed is, heb ik de poster opnieuw gemaakt in een betere kwaliteit. Deze kan worden geprint en worden opgehangen.

De poster hangt inmiddels in Nederland, België, Zwitserland en India!

 

Download hier de poster in het Nederlands Poster Autisme

Download the poster in English!  Poster Autism English

Download de poster in het Duits (German, Deutsch) Poster Autismus Duits

Ik zou het heel fijn vinden als jullie in ruil voor de gratis poster, dit bericht willen delen, zodat zoveel mogelijk mensen de poster kunnen ophangen. Samen werken we zo, aan meer begrip voor autisme!

Ik zou het ook erg leuk vinden een foto te ontvangen van waar je de poster hebt opgehangen! Hieronder staan al enkele voorbeelden! Het mag worden verstuurd naar koekie.info@gmail.com.

Bedankt voor het liken en delen en veel plezier met de poster!

KOEKIE Autisme BegeleidingAutisme Poster gratis download

1 comment

Join the conversation
  • Walter van der Heiden - 28 augustus 2018 reply

    Dank je wel voor de poster. Ik wou ook de Duitse downloaden voor mijn Duitse collega’s maar dat lukt niet, er komt een foutmelding met “forbidden”
    Walter

Join the conversation

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord met het privacybeleid van KOEKIE Autisme Begeleiding