Marleen Gondelach

Virtual Assistent / Ervaringsdeskundige

Marleen Gondelach:

De eerste keer dat ik merkte dat mijn zoon anders op situaties reageerde dan andere kinderen, was toen hij 14 maanden was, inmiddels 9 jaar geleden. Vanaf dat hij 3,5 jaar was, zijn we op onderzoek uitgegaan of er iets bijzonders met hem aan de hand was. Vanaf dat moment begon een zoektocht naar de juiste hulp. In 2017 besloot ik om al mijn kennis als ervaringsdeskundige van een moeder van een zoon met ASS te bundelen en richtte ik de website www.autismehouten.com op.

Ik was niet zo tevreden in mijn vaste baan en miste passie en zinvolheid in mijn werk. Ik besloot, om een parttime bedrijfje op te richten om zo naast mijn vaste baan voor een aantal uur per week die passie weer te gaan herontdekken.

De eerste keer dat ik in contact kwam met Jonneke, was in mei 2018. Ik was op zoek naar nog meer informatie over autisme waar ik naar door zou kunnen linken op mijn website. Haar blogs spraken me enorm aan: haar brede kennis, haar authenticiteit en het feit dat ze in haar blogs de input verwerkt van ervaringsdeskundigen: de kinderen die ze begeleidt en de ouders van kinderen met autisme. We raakten in gesprek en ik vroeg haar hoe ze naast de begeleiding van de kinderen toe kwam aan het schrijven van de blogs en het bijhouden van haar websites. Ze bleek inderdaad op zoek naar iemand die haar met diverse projecten zou kunnen helpen met de uitvoering en planning. Van het een kwam het ander, en eind mei 2018 verrichte ik mijn eerste opdracht voor KOEKIE.

De samenwerking beviel van beide kanten zo goed, dat ik na een aantal opdrachten gevraagd werd om mij te voegen bij het KOEKIE Team en mij voor te stellen. Ik ben heel trots hier deel van te mogen uitmaken en hoop nog lang voor KOEKIE te blijven werken! Want die passie en zinvolheid heb ik helemaal gevonden bij Jonneke door haar missie en gedrevenheid bij KOEKIE, en ik vind het een eer daar deel van te mogen uitmaken. En wat leer ik zelf ook een hoop bij over autisme, waar ik in de praktijk zoveel aan heb.

Marleen zet zich in voor KOEKIE, maar werkt niet in dienst van KOEKIE. Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf Marleen Brengt Structuur (www.marleenbrengtstructuur.nl).

Recensie Jonneke

“Marleen werkt als VA voor mijn bedrijf KOEKIE Autisme Begeleiding. Wanneer je opzoek bent naar een VA betekent dat meestal dat je het zelf erg druk hebt en dan ben je opzoek naar iemand die dat begrijpt en daar op inspeelt. Anticiperend, zelfstandig en initiatiefrijk zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Marleen toonde deze eigenschappen direct vanaf de eerste kennismaking. Ze is erg enthousiast en perfectionistisch en door de mooie resultaten die ze mij teruggeeft was bij mij al snel het vertrouwen gewekt! Ze doet wat je vraagt en komt als extraatje zelf ook met goede ideeën. Door de persoonlijke manier van werken in mijn bedrijf, vond ik het moeilijk om iemand te vinden waar ik taken aan over kon laten. Ik ben blij dat ik Marleen heb leren kennen, zij verdiept zich goed en sluit perfect aan.”

Blog berichten geschreven door Marleen

KOEKIE Autisme BegeleidingMarleen Gondelach